UDRUŽENJE KUPACA DIPLOMA: Čemu diskriminacija?

Obavezno pročitajte

Atmosfera u društvu postaje nepodnošljiva i skoro je na nivou linča. Sad mi ispadamo najgori, a sve smo pošteno platili. Vreme je da se organizujemo! – rekao je Tomo Lovreković, predsednik Udruženja kupaca diploma na osnivačkoj sednici i pojasnio stavove.

- Advertisement -

Piše: Tomo Lovreković, novinar i politički aktivista

-Lako je studirati u toplim amfiteatrima. Puškice, bubice, skripte, namigivanje profesorima… Sve o trošku budžeta, pa se oduži deset godina, a roditelji veruju i plaćaju. Njih treba napadati, a ne nas. Eto, u eri žutih, neki naši članovi su lepili na hiljade plakata da skupe pare za ratu za kupovinu diploma i po suncu i po kiši i snegu. To je muka – kaže naš sagovornik i dodaje da niko ne misli na strah, pa troškove nostrifikacije, pa pregovore i podmićivanja za posao sa lažnom diplomom.

On zaključuje i da očekuje podršku makar pet ili šest ministara iz Tadićeve i Pajtićeve vlade, ali i nekoliko iz naprednjačkih saziva, kao i dobrog dela rukovodilaca socijalista.

Sve su to naše kolege! Dosta se Srbija delila, vreme je za nacionalno jedinstvo! Dosta su i oni ljudi bili stigmatizovani ili pod pritiskom javnosti, vreme je da otkriju koliko je trnovit naš put i da se izborimo za naša prava – zaključuje Lovreković

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kraj zapadnog sna: Niko u svetu ne može da mu parira

Uprkos nadama i prognozama Zapada da će specijalna vojna operacija u Ukrajini devastirati ruski narod i svrgnuti Putina sa...

Još priča na sličnu temu