29.6 C
Belgrade
utorak, 5 jula, 2022

UDRI PO CRKVI: Sramotni komentari i saveti hrvatskog profesora novi “hit“ u Srbiji

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Medijske kuće, poznate po satanizaciji svega srpskog, i brutalnim napadima na SPC po svakom pitanju, ovog puta predvođene “Tanjugom“, kao svoje najnovije oružje su iskoristile komentare mikrobiologa, profesora iz Zagreba


Hrvatski naučnik prof. dr Gordan Lauc, inače molekularni biolog i redovni profesor u zagrebačkom Zavodu za biohemiju i molekularnu biologiju i osnivač firme Genos, poslužio je ovog puta kao vođa inkvizicije, dok je u međuvremenu koristio i kao pomoćno sredstvo u širenju panike u Hrvatskoj, znamo svi zarad čijih interesa.


Primer 1:

KORONA VIRUS U HRVATSKOJ Od 12 obolelih troje u OZBILJNOM STANJU, graničari dobijali asepsol kome je ISTEKAO ROK


Od skoro, jedan od omiljenih izvora “Blica“, ali i drugih medija, prvenstveno “Tanjuga“, Gordan Lauc, poslužio je kao pokriće za još jedan “blickrig“ na vernike u epidemiji, a kao paravan iskorišćen je upravo status ovog zagrebačkog molekularnog biologa, koji se osvrće na studiju o epidemiji virusa u Singapuru kratkim komentarom koji ne oslikava precizno situaciju u Singapuru, niti može biti korišćen kao šablon za poređenje u drugim zemljama.

Primer 2:

Primeri kako se BRZO ŠIRI korona virus: „Pacijent A5 zarazio se tako što je u crkvi seo tamo gde su pre njega sedeli zaraženi bez simptoma“

“Tanjugov“ članak, koji promoviše dotičnog zagrebačkog profesora, i prenosi njegov komentar na analize objavljene u SAD, ne udubljujući se u dodatne analize, veštim rukama antihrista iz “Blica“, od jednog u moru tekstova ove medijske kuće, brzo mutira u psihološko oružje u cilju propagandnog rata protiv SPC, ali i globalnog hibridnog rata protiv hrišćanstva.

Tanjug:

Analiza: Primeri kako se brzo širi COVID19

Navodima “Blica“, koji se poziva na Tanjug, pridružili su se i drugi lešinari srpskog medijskog prostora, ali i drugi mediji na Balkanu, u još jednom fanatičnom desantu na vernike, koristeći se ocenama ovog zagrebačkog profesora.

Da se zaista radi o iracionalnoj mržnji, strahu i netoleranciji, svedoči najpre podatak da se niko nije udubio objavljenu opskurnu naučnu analizu situacije u zemlji u kojoj su hrišćani ubedljiva manjina, i koja po poznatim podacima ima samo jednocifrene gubitke – već da su navode iskoristili za satanizaciju vernika.

Imajući u vidu, kojoj crkvi dotični verovatno pripada, jasno nam je odakle izvire, rekli bismo opravdani animozitet prema veri, ali i njegovoj kosmopolitskoj opredeljenosti, i posledicama koje je po njega ostavilo izučavanje nauke, koja je kao što vidimo – svemoguća sila nesposobna da izleči običnu prehladu.

Međutim, to ne opravdava medije, koji pod patronatom brige o građanima, a zapravo u cilju sticanja dobiti i dezavuisanja javnosti, kao i antagonizaciji SPC, pridružile su se i druge falange zapadnih centara moći, koji trenutnu epidemiju koriste kao sredstvo obračuna sa hrišćanima.

Kurir:

OVOM BRZINOM SE ZAISTA ŠIRI VIRUS! Profesor biohemije detaljno objasnio koliko je KORONA ZARAZNA!

Espreso:

SAMO JE SEO NA ISTO MESTO U CRKVI GDE JE SEDEO ZARAŽENI: Uskoro je bio pozitivan na koronu! Ova analiza šokira!

Telefraf:

Oboleo od korona virusa jer je sedeo u crkvi na istom mestu gde i zaraženi

- Advertisement -


Nova:

Poznati biolog: “Primeri pokazuju da je virus jako zarazan”

Alo:

KOVIDOM SE MOŽETE ZARAZITI I OVAKO Profesor biohemije pokazao koliko je ovaj virus zaista opasan


Informer:


ŠOKANTNI PRIMERI KAKO SE BRZO ŠIRI KORONA! Pacijent A5 ušao je u crkvu, seo na mesto na kojem je pre njega sedeo inficirani bez simptoma…


B92:


Primeri na koje načine se brzo širi koronavirus

Ne ulazeći dublje u stanje u Singapuru, koje je možete misliti kakvo, i o kakvim se tu religijama, kultovima i sektama radi, kao i opštoj kulturi, higijeni i drugim zdravstvenim navikama, sodomski mediji u Srbiji, sa zadovoljstvom su dočekali i kao senzacionalnu vest preneli ovakve šture ocene i komentare.

Da se radi o nekakvim novinarima, makar bi pokušali da istraže ovakve tvrdnje, ako ne iz profesionalnih motiva, onda barem iz poštovanja prema instituciji koja deluje vekovima i predstavlja Boga, ali i milionima vernika koji joj veruju, i koji su ako ništa drugo, makar čitaoci koji zaslužuju malo objektivnije izveštavanje, naročito u vremenima ovakve krize.

Uprkos tome, mediji su se odlučili za opciju B – satanizaciju, senzacionalizam i širenje panike, a budući da ovo nije incident i presedan, već organizovano dugoročno delovanje grupe medija, sličnih političkih, moralnih i ideoloških načela – pozivamo nadležne da se oglase o ovakvim delovanju medija u Srbiji, prvenstveno SPC, ali i institucije čiji je to posao.


Inače, samo jedan od deset slučajeva virusa prenosi se na ovaj način, barem po ovoj studiji, ali to nije bilo zanimljivo ovom zagrebačkom profesoru, ali ni domaćim medijima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti