27.1 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

UDBAŠKI SMRADOVI I MAFIJAŠI POKUŠALI DA GA KUPE: Milenkoviću nudili novac i napredovanje

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Više javno tužilaštvo je javno potvrdilo da postoji neki akt koji su ipak dobili u kojem se potvrđuje postojanje ponude u novcu i napredovanju Milenkovića te da se to odnosi na Jovanjicu – stoji u saopštenju advokatske kancelarije Tomanović.

Dalje se navodi:

- Advertisement -

Ako je istinita tvrdnja tužilaštva da je u pitanju dokument na koji je tužilaštvo ili neki drugi organ stavilo određeni stepen tajnosti onda je ta državna institucija imala obavezu da takav dokument i čuva.

- Advertisement -

Zakon o tajnosti podataka ne mogu kršiti oni koji ne učestvuju u postupku u kojem postoji tajna informacija. Pri činjenici da advokat nije bio, niti jeste, kako kaže tužilaštvo postupajući u bilo kom postupku pred bilo kojom institucijom koja se eventualno bavi navedenom informacijom, time nije imao ni mogućnost uvida u dokument sa eventualnom oznakom tajnosti.

Zlonamerno ali uvredljivo proglašavanje od strane Višeg tužilaštva o kršenju Zakona od strane advokata je nesumnjivo u funkciji pokušaja zastrašivanja advokata koji smeta tužilaštvu u njihovom nastojanju da maskiraju svoje ciljeve – stoji na kraju saopštenja advokatske kancelarije Tomanović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti