UDBAŠKA ELITA I DALJE RASTURA SRBIJU: Propagandista 90-ih sa Vučićevim Kriznim štabom promoviše knjigu!

Obavezno pročitajte

Urednik informativnog programa RTS-a u vreme NATO bombardovanja Milorad Komrakov predstavio je svoju knjigu o koronavirusu, a na promociji učestvovali su i članovi Kriznog štaba Predrag Kon i Branislav Tiodorović. Komprakov je bio jedan od glavnih propagandista Miloševićevog režima devedesetih godina i u vreme dok je bio urednik informativnog programa poginulo je 16 radnika RTS tokom bombardovanja zgrade u Abardarevoj ulici.

– Milorad Komrakov, da, da, onaj sa Dnevnika 2 koji bi trebalo da je u mišijoj rupi do kraja života, lažov, ratni huškač i ubica, dr Predrag Kon i dr Branislav Tiodorović predstavljaju knjigu o Kovid-19 koji pisao Komrakov – napisao je Zdravko Janković na Tviteru.

Mračne persone iz devedesetih godina vratile su se na velika vrata. Takva situacija ne bi trebalo da nas čudi s obzirom na to da je ministar informisanja za vreme NATO bombardovanja bio upravo sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

- Advertisement -

U to vreme Komrakov je bio urednik informativnog programa RTS-a, 16 radnika je poginulo u zgradi u Abardarevoj ulici, jer im je bio zabranjen izlazak iz nje, iako je NATO proglasio RTS kao legitimni vojni cilj i bombardovanje javnog servisa bilo je samo pitanje trenutka.

Miloševićev urednik je nakon 5. oktobra smenjen sa funkcije, kada su demonstratni upali na okupirani RTS i zauzeli ga.

Danas, 21 godinu kasnije, Miloševićev propagandista je, kao i mnogi drugi, rehabilitovan u javnosti, te umesto da se više nikada ne pojavi među građanima, piše knjiga na čijoj promociji učestvuju članovi Kriznog štaba. Komrakov je napisao tri knjige o kovidu, a recenzent jedne od njih je i bivši član Kriznog štaba Branimir Nestorović. Izgleda da je Komrakov oko sebe okupio gotovo ceo Krizni štab.

Devedesete, dobro nam došle opet!

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu