6.9 C
Belgrade
utorak, 13 aprila, 2021

UDARNA VEST: Kapetan Dragan izlazi na izbore!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Navodi da se zalaže za to da u Skupštini bude nezavisan poslanik. Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, izaći će na predstojeće izbore i pokušati da osvoji poslanički mandat u Skupštini.

- Advertisement -

Kapetan Dragan za Espreso.rs kaže da se na ovaj potez odlučio isključivo zbog kolega i saboraca koji su zatočeni po ustaškim kazamatima, a koji su zaboravljeni od svoje matice.

 Isto kao što sam i ja bio zaboravljen. Tako da neću dozvoliti da se ista priča ponavlja, i da naši ljudi nevini trunu tamo.

Navodi i da se zalaže za to da u Skupštini bude nezavisan poslanik.

- Advertisement -

Uvek sam bio opozicionar, ali trenutno se ne smatram opozicijom, ne na ovaj način kojim se opozicija predstavlja danas. Jer današnja opozicija u Srbiji je komična. Vlast treba opomenuti na ono loše, ali i podržati u onome što dobro urade za ovaj narod.

Dodaje da ne planira da se pripaja nijednoj političkoj struji i da ne zna zašto bi ikome smetalo njegovo učešće na izborima.

Moj cilj je pomoć zatočenicima ustaških kazamata, pomoć ugroženim Srbima u Hrvatskoj, Crnoj Gori, na okupiranom Kosovu i teritoriji BiH. Takođe želim i da uđem u borbu sa nasiljem u porodici i pedofilijom, koja je previše uzela maha.

Na pitanje da li je njegova odluka naišla na podršku, odgovara potvrdno.

Mogu da se pohvalim da imam veliku podršku svog naroda. Prvenstveno od svojih prijatelja i ratnih drugova, tu je i priličan krug saradnika i poštovatelja mog lika i dela. Veliki broj udruženja, što iz Srbije, što iz okolnih zemalja. Verujem u te ljude i verujem da ćemo zajedno uspeti u ovome što smo započeli. Verujem u Srbe i Srbiju.

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti