16.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

ODMAH DOŽIVELA PROSVETLJENJE: Prosjak s ikonom udario u glavu radnicu „Čistoće“ na Terazijama!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Komunalna radnica JKP „Gradska čistoća“ V.B, večeras oko 18.40 časova napadnuta je neočekivano i bez ikakvog razloga na Terazijama tokom obavljanja redovnog posla u drugoj smeni i tom prilikom zadobila udarac u glavu, saopšteno je iz JKP “Gradska čistoća“.

Ona je kolima hitne pomoći prevezena u Vojno-medicinsku akademiju, a napad je prijavljen i policiji koja je odmah obavila uviđaj.

cistoc,

– Nažalost, naši zaposleni su na terenu često izloženi opasnosti i bivaju meta nezadovoljnih i agresivnih pojedinaca. Nasilje je nedopustivo u bilo kojoj sferi i za njega nema opravdanja. Iako su napadi na naše radnike učestali, posebno kada su u pitanju ekipe koje rade na suzbijanju komaraca, jasno je da ni komunalni radnici, ljudi koji Beograd održavaju čistim i urednim, pa čak i ako su u pitanju žene, nisu pošteđeni nasilja. Zaista sam zgrožen”- rekao je direktor JKP „Gradska čistoća“, Marko Popadić.

- Advertisement -

On je dodao da je napadnuta komunalna radnica zadobila jak udarac u glavu, a kako se napad dogodio s leđa, nesrećna žena nije sigurna čime je udarena.

– Napadača naši radnici prepoznaju kao čoveka koji često šeta Terazijama noseći ikonu sa sobom i tražeći novac od sugrađana. Siguran sam da će policija doći do počinioca ovog dela”- kaže Popadić.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti