22.7 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

UDARILI NA BOGA I VASKRS: Režimski tabloid ismeva Vaskrs – Dele sličice za jaja: Vučić, Kon, Darija!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nekada čuvena krilatica sa pijaca – „Kasandra na jajima“, koju su Romi uzvikivali kada su prodavali sličice za Vaskrs sa likom glumice iz latinoameričke sapunice, danas je u SNS matriksu zvanom Srbija, čak postala društveno prihvatljiva.

Jer, šta je jedna Kasandra naspram sulude ideje Vučićevog tabloida Srpskog telegrafa da na umobolan način ismeva najveći hrišćanski praznik tako što će svojim čitaocima pokloniti sličice za Vaskršnja jaja sa likom Aleksandra Vučića, Predraga Kona, Darije Kisić Tepavčević, Ivice Dačića.

VASKRS,

Šta moraš da imaš u glavi, pa da na Vaskršnja jaja staviš sliku Vučića, Kona ili Darije!!?? Gde je dno ludila u kojem živimo i da li ovaj narod ima malo mozga i morala ili je većina spremna da na ovaj ili onaj način legne ispod Palme ili nekog drugog Vučića zarad mrvica sa stola duboke Udba države?

UDARILI NA BOGA I VASKRS: Režimski tabloid ismeva Vaskrs – Dele sličice za jaja: Vučić, Kon, Darija! 1
- Advertisement -

Gotovo da nema sumnje da će razne Kebare, Langure i ostale gadure na društvenim mrežama da objave sliku „čuvarkuće“ sa Vučićevim likom, ali pravi srpski narod bolje da se za ovaj Vaskrs pogleda u ogledalo i zapita – DOKLE VIŠE OVAKO?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: