UDARILI MAFIJU MALJEM PO GLAVI: Hapse ljude koji su delili film TOMA na internetu!

Obavezno pročitajte

Jedan od osumnjičenih za neovlašćeno deljenje linka na kojem se nalazi film „Toma“ po društvenim mrežama uhapšen je i u nedelju je saslušan u Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal, gde je priznao krivicu i detaljno izneo odbranu, navode beogradski mediji.

Svi oni koji su dalje neovlašćeno podelili ovaj link sa filmom „Toma“, biće takođe procesuirani, a trenutno se radi na njihovom pronalaženju, porucuju iz Tužilaštva.

Tokom poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama uočeno je neovlašćeno deljenje linka na kojem se nalazi film „Toma“, a odmah po uočavanju tih nelegalnih radnji MinaCord i CobraFilm, koje su i vlasnici autorskih prava, prijavili su sve nadležnim organima – Odeljenju za visokotehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

- Advertisement -

Istim povodom obaveštena je i Antipiratska agencija Srbije (SAPA), koja je tokom vikenda uočila više stotina linkova, koji su svi dalje procesuirani u saradnji sa nadležnim državnim institucijama.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu