UDARILA PO SILOVATELJU I PEDERSKOJ VLASTI: Obućina ih rasturila, POSLE OVOGA IM NIJE DOBRO!

Obavezno pročitajte

„Zamislite da ste Milutin Jeličić Jutka. Ustanete treći dan na slobodi – kad, ponovo vas hapse, sad zbog zloupotreba. Jasno vam je da ste otpisani, u ime vladavine prava“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Zamislite da ste Dragan Marković Palma. Ranom zorom morate opet na Hepi, posle sedam dana sete vas se socijalisti u skupštini. Jasno je da niste pušteni niz vodu, za sad, u ime vladavine prava – rekla je Obućina i nastavila:

– Zamislite da ste Ana Brnabić. Probude vas, morate na Pink – da objasnite da vam je ekologija najvažnija tema – i šta su sve prodali žuti. Jasno vam je da vas Ćuta neće pustiti, koji najavljuje zemljotres posle ustanka. Ali u zemlji vladavine prava ne sme biti zemljotresa jer je stabilnost prioritet.

- Advertisement -

Na kraju je Jelena Obučina zaključila to „zamišljanje“:

– Zamislite da ste Vučić lično. Morate na revakcinu – dug put, tamo vas čekaju deca sa zastavama. Siromašan slet, ali donosite novu dobru vest iz Brisela – ne o vladavini prava nego o železnici. E, sad, zamislite da ste vi vi i da je učiteljica postavila pitanje vašem detetu kako je, a ono odgovorilo „mentalno i fizički se raspadam“. Zaštitimo ih, nema potrebe da zamišljamo – znamo onaj predizborni slogan, to svakako neće.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu