LGBT FANATICI: Ne lajte protiv nas, ubićemo tebe i dete! Poslanik dobio pretnje!

Obavezno pročitajte

Nakon medijske harange u kojoj su ekstremni levičari i deo medija širili lažne vesti o njemu, poslanik Nikola Grmoja je dobio pretnje da će on i njegovo dete biti ubijeni.
“Noćas nisam mogao da zaspim do tri sata jer sam primio pretnje smrću”, rekao je Nikola Grmoja novinarima u skupštini Hrvatske.

Poslanik je rekao da ga lične pretnje nisu mnogo uznemirile, već ga je uznemirila pretnja njegovom maloletnom detetu. “Slika deteta u mrtvačkom sanduku, i to da ću patiti kao Mišo Kovač (pevač čiji je sin izgubio život sa 16 godina) i gledati svoje dete u mrtvačkom sanduku. To me malo uznemirilo, nisam čovek koji se boji, sama ta slika je potresna”, rekao je Grmoja.

Najavio je rekao da će pretnje prijaviti policiji. “Razmišljam o tome, konzultovaću se, ali najverovatnije hoću. Da je pretnja upućena meni ne bih, ali s obzirom da se radi o mom djetetu najverojatnije ću prijaviti”, rekao je.

- Advertisement -

Poslanik je ukazao da mu se sada događa “haranga, jedan vid propagande”, bez da mu se pružila priliku da ga mediji saslušaju.

“Ovde se radi o medijskoj harangi. Hvala svima koji su sudelovali, hvala udruzi Zagreb Prajd što me optužila iako nije pogledala mojih 20 statusa u zadnjih 10 dana na Facebooku, gde pozivam one koji me podržavaju da ne uzvraćaju uvredama na uvrede, da svakog čoveka treba poštivati, hvala im za slike koje sam noćas dobio”, poručio je Grmoja.

Poslenik Mosta koga su teoretičari zavere optužili za homofobiju, fobiju koja ne postoji naglasio je da on uopšte nije govorio i pravima seksualnih manjina, niti je u istoj rečenici povezao gej osobe i pedofile.

To je sve propaganda. “Vako u slobodnoj zemlji može da šeta i ima prava i ja sa tim nemam problem” rekao je poslanik.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KFOR NAPAO SRBE NA KOSOVU I METOHIJI: Ima povređenih – haos u Zvečanu

Srbi u Zvečanu koji se nalaze su napadnuti, a ima povređenih. Naš reporter javlja da lete šok bombe na...

Još priča na sličnu temu