U SKUPŠTINI ZGRANUTI: Radulović otkrio NAJVEĆU Vučićevu tajnu! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Lider Pokreta Dosta je bilo (DJB) i poslanik Skupštine Srbije Saša Radulović izjavio je da se predsedniku Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću žuri da što pre održi izbora, „kako ga ne bi stigli rezultati njegove vladavine“, te da su predstojeći izbori „farsa i predstava za građane“.


- Advertisement -

Radulović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da tu farsu podržavaju pripadnici takozvane opozicije i tu nabrojao Aleksandra Šapića, Gordanu Čomić, Nenada Čanka, POKS i Zavetnike.

Prema rečima predsednika DJB, ideja brzih izbora je najviše podržana u medijima koji sada poručuju da se virus smirio i da je sve u redu, a do juče su ga predstavljali „kao kugu i pravdali represivne mere“.

On je pitao kako će se sada skupljati potpisi za izbore kada su okupljanja zabranjena i kako će se voditi kampanja bez predizbornih skupova.

Radulović je podsetio da je Vučić rekao da ima 5,2 miliona punoletnih građana, a da je na biračkom spisku je 6,7 miliona upisanih, i uptao kako će EU taj proces oceniti i da li će nastaviti da govori kako je Srbija na dobrom putu.


Lider DJB je rekao da je za sutra zakazana Skupština Srbije i da bi Srbija sa ukidanjem vanrednog stanje trebalo da se vrati u ustavne okvire iz kojih je izašla uvođenjem bespotrebnog vanrednog stanja.

Dodao je da je uništena ekonomija, da u Srbiji će cenu platiti građani, poljoprivrednici, zanatlije, a profitiraće banke i strane korporacije.

1 COMMENT

  1. Najbolje je da EU izabere Narodnu Skupstinu, Predsednika i Vladu. To je jedina garancija za Evropsku Srbiju. Demokratski i suverenu Srbiju sa ugradjenim Evropskim vrednostima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILOŠ VUČEVIĆ: Ko je dozvolio da kosovska policija dođe na sever, Srbija razočarana reakcijom Kfora

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević izjavio je da je posle događaja na severu Kosova 24. septembra ključno pitanje ko...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: