U PANICI: Hjuston se ruši

Obavezno pročitajte

Masivna eksplozija, kako se izveštava, odjeknula je u Hjustonu u Teksasu, a udarni talas razbijao je prozore kilometrima daleko.

Eksplozija se, kako se izveštava, dogodila u fabrici u predgrađu Gesner. Kamere video nadzora uhvatile su trenutak strašne eksplozije, javlja Russia Today. Gomile krhotina posle jake eksplozije pale su na zgrade u Gesneru u severozapadnom Hjustonu. Vlasti su zamolile ljude da izbegavaju to područje dok traje preliminarna istraga.

- Advertisement -

Ekspolzija se dogodila u ranim jutarnjim časovima, u 4.25 po lokalnom vremenu. Prema izveštaju američkog ABC, najmanje jedna osovba je povređena, ali nije poznato da li se radi o žrtvi eksplozije ili posledica iste. Nadležni se još uvek nisu oglasili po broju žrtava.

Zabrinuto stanovništvo apeluje za pomoć preko društvenih mreža, postavljajući fotografije i snimke razarajuće eksplozije i krhotina koje su im uništile domove.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kraj zapadnog sna: Niko u svetu ne može da mu parira

Uprkos nadama i prognozama Zapada da će specijalna vojna operacija u Ukrajini devastirati ruski narod i svrgnuti Putina sa...

Još priča na sličnu temu