SKANDALOZNO: Krizni štab određuje u kojim pozama upržanjavati seks zbog korone

Obavezno pročitajte

Seks u doba korone

Situacija sa virusom korona, ponovo je u žiži javnosti nakon održanih parlamentarnih izbora. Činilo se da se situacija stabilizovala i da je virus oslabio, međutim mnogi gradovi u Srbiji iz dana u dan kako nadležne institucije javljaju postaju žarište virusa. Stručni timovi Kriznog štaba su uveli i nove mere kako bi se sprečilo širenje virusa, a jedna od iznenađujućih mera je i ta kako postupati prilikom seksualnih odnosa.

Obavezno nošenje maske u zatvorenom prostoru, držanje distance, redovno pranje ruku, samo su neke od mera, ali ono što niko nije očekivao jeste i distanca prilikom vođenja ljubavi.

Na društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj su ispisane mere koje propisuje Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, a na kojoj je na slikovit način prikazano kako postupati prilikom vođenja ljubavi.

Mnogi su mislili da je reč o šali, ali je ista fotografija prikazana na Happy televiziji u emisiji “Dobro jutro Srbijo”, i to u jutarnjem terminu.

Dakle, koronavirus, pored toga što utiče na zdravlje i ugrožava mnoge živote, usporava ekonomiju, može uticati i na ovu vrstu odnosa.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu