U DAKU JE PUCANO IZ AUTOMOBILA, TO ZNAJU DA RADE ODREĐENI LJUDI: Detalji atentata na biznismena otkrivaju sve više

Obavezno pročitajte

Na biznismena Miodraga Daku Davidovića (62) koji je u utorak uveče ranjen u lobiju beogradskog hotela „Kraun plaza“ nepoznati napadač pucao je iz automobila, a hitac iz snajpera, najverovatnije greškom, pogodio ga je u šaku.

Dan nakon filmske pucnjave ispred nekadašnjeg „Interkontinentala“ reporteri „Blica“ posetili su mesto na kom je došlo do ranjavanja, gde ništa nije odavalo utisak da je prethodne večeri došlo do pokušaja ubistva kakvi se sreću u holivudskim filmova.

- Advertisement -

Prema onome što su saznali, Miodrag Daka Davidović bio je u društvu vladike nikšićko-budimljanskog Joanikija. Ništa nije slutilo da će nekoliko trenutaka kasnije doći do krvoprolića.

Prema nezvaničnim saznanjima, snajperista za kojim se intenzivno traga, imao pomagača koji je vozio automobil marke „reno“.

Kada su se približili dovoljno da snajperista ima dobar pogled na hol i mesto na kom je sedeo Davidović, vozač je usporio ili stao, a pucač je opalio hitac koji je probio staklo hotela. Spletom okolnosti, metak je pogodio Davidovića u šaku, što je biznismena spasilo sigurne smrti. Staklo je u međuvremenu promenjeno, tako da se dan posle pucnjave na licu mesta nije moglo tačno videti kuda je hitac prošao.

U trenutku pucnjave nastao je opšti metež, a biznismen Davidović odmah je privatnim automobilom prevezen u bolnicu. Nešto kasnije, javio se novinarima i izjavio da se dobro oseća.

U međuvremenu, misteriozni snajperista i njegov vozač pobegli su do Ulice Omladinskih brigada na skroviti parking između vrtića i Medicine rada, i parkirali „reno“ ispod jednog drveta.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Inflacija do kraja godine 8 odsto, sada je 11,5

Govoreći na RTS-u o inflaciji, Vučić je rekao da ćemo završiti godinu na 8 posto, sada je 11,5 odsto,...

Još priča na sličnu temu