TUŽNO: Godišnjicu mature ceo razred će proslaviti u stranoj državi jer nijedan đak više ne živi u Srbiji

Obavezno pročitajte

Predsednik nekadašnjeg školskog odeljenja VIII–3, B.R. koji nije želeo da mu se ime u potpunosti prenese, rekao je za Našu Borbu da je nedavno napravio Vajber kako bi dodao sve drugare iz osnovne škole u Beogradu koji su pri tome pohađali isti razed, da bi pri tome shvatio da više niko od njih ne živi u Srbiji.

„Znao sam za pojedince da su rasejani po inostranstvu, ali kada sam saznao da svi žive u Nemačkoj ili Austriji ostao sam zatečen. U neverici sam dočekao ove informacije, ali u neku ruku i ne, jer u današnjim vremenima čoveka malo šta može iznenaditi“, rekao je za Našu Borbu.

- Advertisement -

U razgovoru nije mogao da sakrije ozlojeđenost pa je nastavio priču o tome da malo njih zapravo radi u svojoj struci, uprkos fakultetskim diplomama.

Za kraj, najveći šok su pripremili razrednoj starešini koja je odavno u penziji. Kupili su joj avionsku kartu kako bi došla na maturu u Frankfurt, gde je za proleće najavljeno okupljanje ovog razreda, koji će, eto, igrom slučaja, 15 godina mature dočekati u drugoj državi.

Najnovije informacije kažu da Srbiju napusti 4 000 ljudi na mesečnom nivou.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu