22.7 C
Belgrade
subota, 24 jula, 2021

TUČA U SNS ODBORU: Ako ode Stefanović, odlazi i Vučić! Podsetio ih na Vučićevo obećanje pa nastao HAOS!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U SNS zavladalo je opšte ludilo i šizofrenija, što je samo odraz psihičkog stanja njihovog predsednika Aleksandra Vučića. Ono što se danas dešava portal i Ju Tjub kanal Slavija Info objavili su još početkom godine, da će doći do sukoba unutar kartela, da će dve sukobljene strane biti porodica Vučić i porodica Stefanović i da će se u tom sukobu ići do kraja. Za sada je jasno da je Nebojša Stefanović gubitnik, ima zabranu da progovori u medijima, a ne sme ni da napadne bolesnog diktatora Aleksandra Vučića što očigledno govori da su Stefanovićevi saborci izdajnici, doduše kao i svi ljudi u SNS jer je većina njih bez moralnog kodeksa, trunke srpstva i patriotizma.

Ali šta ako Nebojša progovori ono što su svi zaboravili?

Kako Slavija Info nezvanično saznaje u jednom od SNS odbora sinoć izbila je tuča kada se jedan od visokih funkcionera javio za reč i podsetio ljude da ako se Nebojša Stefanović izbaci iz stranke, onda odlazi i Aleksandar Vučić. 16. decembra 2018. godine Vučić je zaista to i izjavio, ako ode Stefanović odlazi i on. Zajedno smo došli, zajedno ćemo i otići, rekao je tada picousti bolesnik, kako on sam sebe voli da nazove u emisijama.

sns,

Ostaje nam da vidimo da li će Aleksnadar Vučić ispuniti obećanje, izaći iz stranke a za predsednika npr. postaviti Aleksandra Šapića, kako bi on mogao biti predsednik svih građana, jel, ili će da slaže, što mu ne bi bilo prvi put, jer slagao je on i da će prosečne plate biti 600 evra, slagao je i kada je rekao da je pametan,  i da će Sisa proizvoditi kamione u Fapu, i kada je rekao da ćemo praviti delove Boinga, ili da u Americi na svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora.

- Advertisement -

Kako god, u SNS odborima se nižu incident za incidentom, sukobi su sve više otvorenog tipa a predsednik stranke to više ne uspeva da prikrije ni svojom velikom propagandom laži, svojim blatoidima i megafonima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti