19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

TRAMPOVI UDARILI NA GLOBALISTE: Manipulacija Kovidom 19 je nečuvena! LJUDI SE TRUDE DA PREŽIVE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kovid i manipulacija

„Političari misle da su Amerikanci glupi. Manipulacija kovidom je nečuvena. Javnost mora da progovori“, objavio je Ričard Grenel na Tviteru.

Grenel je, naime reagovao na medijske navode u kojima se kancelarija gradonačelnika Nešvila i lokalna zdravstvena služba optužuju za prikrivanje podataka o obolelima od virusa korona, a nakon što su „procureli“ mejlovi koje su navodno razmenjivali zvaničnici.

- Advertisement -

​Sudeći prema sadržaju mejlova, do kojih je došao WZTV, viši savetnik gradonačelnika Džon Kuper i zvaničnici odeljenja za zdravstvo su se „dogovarali“ koliko selektivno bi trebalo da puštaju u javnost informacije u vezi sa slučajevima zaraženih virusom korona, a koji imaju veze sa barovima i restoranima u delu grada koji je poznat po noćnom životu.

kovid,

U najmanje dva slučaja u junu i julu, zvaničnici su, kako se tvrdi, odlučili da ne obelodane konkretne brojke koje pokazuju da je relativno mali broj slučajeva povezan sa barovima i restoranima koji se, inače, bore da prežive pošto su bili zatvoreni dva meseca.

- Advertisement -
SourceSputnik
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti