TRAMPOV SIN: Pronašli smo spaljene listiće, POBEDILI smo u Pensilvaniji! POKRALI SU NAS (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Erik, sin republikanskog kandidata za predsedika SAD Donalda Trampa proglasio je na Tviteru pobedu u Pensilvaniji.

Pobedili smo u Pensilvaniji – naveo je on na Tviteru.

Ova država važi za jednu od tri odlučujuće kada su u pitanju rezultati američkih predsedničkih izbora. Do sada je u ovoj saveznoj državi prebrojano 85 odsto glasova.

- Advertisement -

Iako nisu svi glasovi prebrojani, Trampov sin se oglasio na Tviteru i objavio pobedu. Samo nekoliko minuta po objavljivanju da su pobedili u Pensilvaniji, Tviter je ovu objavu označio neprikladnom, pošto rezultati još nisu zvanični.

Erik Tramp takođe tvrdi da su pronađeni spaljeni i sakriveni birački listići, sugrerišući tako da su „izbori pokradeni“.

Na Tviteru je podelio i objavu uz opis „Spaljuju 80 Trampovih listića“, ali ona više nije dostupna da se pogleda.

Sin aktuelnog predsednika SAD se takođe obratio i novinarima u Filadelfiji i tom prilikom je optužio demokrate da pokušavaju da varaju na izborima.

Ovo je prevara, pokušavaju da se rugaju izborima – rekao je on.
Na svom Tviter profilu je retvitovao i video sa jednog biračkog mesta na kojem se vidi kako ljudi koji broje glasove, stavljaju na prozore ogromne bele kartone, kako se ne bi snimala dešavanja u prostoriji.

Donald Tramp je više puta nakon zatvaranje birališta pisao na Tviteru o „pokradenim izborima“. Takođe je i proglašavao pobede u ključnim državama, pa je Tviter tu njegovu objavu takođe označio kao neprikladnu.

Ubrzo posle Bajdenovog obraćanja javnosti, Tramp se ponovo oglasio i to na Tviteru. Tvrdio je da njegov štab vodi u Pensilvaniji, Džordžiji i Severnoj Karolini.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Inflacija do kraja godine 8 odsto, sada je 11,5

Govoreći na RTS-u o inflaciji, Vučić je rekao da ćemo završiti godinu na 8 posto, sada je 11,5 odsto,...

Još priča na sličnu temu