TRAMP: Stigli dokazi, republikanci slave, čeka se saslušanje!

Obavezno pročitajte

Tramp se oglasio preko Tvitera

Sudija američke savezne države Pensilvanije Patrisija Mekalof naložila je obustavljanje svih daljih procesa u vezi sa potvrđivanjem izbornih rezultata u toj državi. Ona je tim povodom zakazala saslušanje koje će biti održano u petak.

„Velika vest!“, napisao je američki predsednik Tviteru nakon objave iz Pensilvanije.

​On se prethodno telefonom obratio na saslušanju pred Senatom države Pensilvanije o masovnoj krađi glasova u toj saveznoj državi, navodeći da ima dokaze koji potvrđuju njegovu pobedu.

„Moramo da preokrenemo izborne rezultate. Nema sumnje da imamo sve dokaze, imamo sve“, rekao je Tramp, čije je desetominutno obraćanje pozdravljeno aplauzom.
On je dodao da je samo potrebno da njegove argumente sasluša neki sudija koji bi bio neutralan.

Tramp je rekao da su demokrate Džoa Bajdena varale na izborima i u tom kontekstu ukazao na incidente sa glasovima pristiglih poštom ljudi koji su preminuli.

„Ovi izbori su namešteni, a to ne smemo da dozvolimo“, istakao je Tramp.

Američi predsednik je trebalo lično da se pojavi na javnom saslušanju u Pensilvaniji, ali je od toga odustao nakon što je potvrđeno da je jedan od savetnika njegove kampanje pozitivan na virus korona.

​Podsetimo, Trampova kampanja zatražila je postupak „ubrzane žalbe“ nakon odbacivanja tužbe u Pensilvaniji, kojom su zahtevali da se poništi više miliona glasova pristiglih poštom.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

GORAN VESIĆ: Deo pruga u veoma lošem stanju zbog toga što se decenijama nije ulagalo

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je, povodom pet iskliznuća iz šina vagona s opasnim materijama od početka...

Još priča na sličnu temu