TRAMP SE VRAĆA: Ne priznajem NIŠTA! Ne odlučuje GSA ko će biti predsednik!

Obavezno pročitajte

Samo što su globalistički mediji počeli da slave zbog objave Donalda Trampa da je podržao nameru Uprave opštih službi (GSA) da formalno počne postupak prenosa predsedničkih ovlašćenja na Džoa Bajdena, usledio je kontraudar aktuelnog predsednika SAD.

Tramp je na svom „Tviter“ nalogu ućutkao medije duboke države i poručio im da to što je GSA započela proces prenosa ovlašćenja ne znači ništa i da to ne znači da će Džo Bajden biti novi predsednik SAD.

© AP Photo
– Ne priznajem NIŠTA! – bio je jasan Tramp na „Tviteru“. – Zapamtite, GSA je bio sjajan i Emili Marfi je učinila sjajan posao, ali GSA ne određuje ko će biti sledeći predsednik Sjedinjenih Država.

Tramp je istakao i da je TV „Foks“ mrtva za njega, a reč je o globalističkoj TV mreži, koja se predstavljala kao stanica naklonjena Republikancima.

Marfi je u početku odbijala da potpiše pismo pune dve nedelje posle izbora, zbog tužbi koje je podnosio Trampov tim, ali je popustila u ponedeljak, navodeći da nije bilo pritisaka iz Bele kuće. Tramp je pohvalio Marfijevu i naveo da je bila izložena ogromnim pritiscima.

On je istakao da „nikada neće odobriti“ rezultate izbora zasnovane na „lažnim glasačkim listićima i Dominionu“. On je objasnio da se radi o preliminarnom postupku prenosa vlasti, koji nema veze sa „nastavkom brojnih tužbi koje će oboriti najkorumpiranije izbore u američkoj političkoj istoriji“.

Posle odluke GSA, Pentagon je saopštio da će započeti da sarađuje sa timom Džoa Bajdena i Kamale Haris u vezi sa prenosom ovlašćenja.Kako je saopšteno iz američkog Ministarstva odbrane, oni će odmah početi koordinaciju sa timom Bajden-Haris u vezi sa tranzicijom vlasti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu