TRAMP SAHRANIO BAJDENA: Džo se drogira, mrtav je, priznajmo

Obavezno pročitajte

Tramp o Bajdenu

Predsednik SAD Donald Tramp u subotu je Džoa Bajdena nazvao „najgorim“ kandidatom koji „ne zna da je živ“ na skupu koji je prekršio Nevadine propise o korona virusu.

– On je najgori kandidat u istoriji predsedničke politike. Ne zna da je živ – rekao je Tramp na svom skupu na aerodromu Minden-Tahoe.

Predsednik je skakao od teme do teme u govoru dugom 90 minuta, skrećući sa linije napada na liniju napada tokom svog skupa, često u razmaku od nekoliko sekundi: napao je demokrate, negodovao protiv korona virusa, žalio se na proteste BLM u gradovima – između ostalih tema.

Govorio je ispred planine Sijera sa mirisom dima u vazduhu od šumskih požara u jednoj državi.

tramp,

Publika je bila uznemirena, više puta vičući „još četiri godine“ i „volimo Trampa“. Mahali su natpisima na kojima je pisalo „mirni demonstranti“ – što je predsednik počeo da naziva svojim mitinzima.

Predsednik Tramp se takođe požalio da će njegov demokratski rival dobiti povoljno poređenje sa Vinstonom Čerčilom, legendarnim britanskim premijerom koji je vodio Ujedinjeno Kraljevstvo kroz Drugi svetski rat. Tramp voli Čerčila i često se upoređuje sa političkom ikonom.

– Za tri nedelje imamo debatu i evo problema. Vinston Čerčil je bio sjajan u debatama – rekao je Tramp.

Rekao je ako Bajden izađe na debatu i „ako siđe sa scene, reći će da je to jedina najveća debata koju su ikada videli. Vinston Čerčil nije bio ništa u poređenju sa Pospanim Džoom.

Ponovio je nekoliko svojih prethodnih uvreda Bajdena. Pored „Pospanog Džoa“, požalio se da je Bajden još uvek u svom podrumu.

– Džo se drogira, priznajmo – rekao je on.

Takođe je napao Bajdenovog sina Hantera, Bajdenovu sposobnost da zaštiti Sjedinjene Države iako preko 40 godina radi kao vladin službenik.

– Bajdenov plan je smiriti domaće teroriste – rekao je.

– Nikada neće moći da zaštiti vašu porodicu, vaše najmilije i vašu zajednicu.

Takođe je tvrdio da bi predsedništvo Bajdena uništilo ekonomiju. Predsednik je od snažne ekonomije stvorio ključ svog ponovnog izbora i to je jedno od mesta u kojem mu birači daju visoke ocene.

– Mislim da bi 1929. izgledala kao dobra vremena – rekao je Tramp.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ANA BRNABIĆ: Kurti nas je doveo na ivicu rata, blizu smo odluke da vratimo vojsku na Kosovo i Metohiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja ispraća na aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novoj avionskoj liniji između Beograda i...

Još priča na sličnu temu