(VIDEO)TRAMP: Rešio sam Kosovski problem za 20 min!

Obavezno pročitajte

Trampov skup u Nebraski

Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, sinoć je u Nebraski održao predizborni skup, gde se tokom svog govora ponovo pohvalio sporazumom potpisanim u Vašingtonu u septembru između Kosova i Srbije, rekavši da je „prekinuto 400 godina ubijanja“, piše Gazeta ekspres.

Da li znate da sam nominovan za tri Nobelove nagrade za mir, možete li da verujete? A za različite regione, poput Kosova i Srbije, pravimo sporazume, znate, trgovinske sporazume. Rekao sam: „Čekaj malo, zar se oni uvek ne bore jedni s drugima?“ „Da. Mnogo decenija. Kako znaš?“ Rekao sam: „Znam, oni se stalno međusobno tuku“, rekao je Tramp, a objavio portparol Bele kuće.

tramp

Predsednik Amerike je istakao da su se predstavnici Srbije i Kosova posle sporazuma grlili i ljubili.

– Oni se bore 40 godina, mada mislim da se bore već 400 godina, želite li da znate, ali oni se već dugo bore. Želeli su da se dogovore. Odjednom, pre dva meseca, bili su u Ovalnom kabinetu, grlili se i ljubili, bilo je lako – rekao je na kraju Tramp.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ANA BRNABIĆ: Kurti nas je doveo na ivicu rata, blizu smo odluke da vratimo vojsku na Kosovo i Metohiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja ispraća na aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novoj avionskoj liniji između Beograda i...

Još priča na sličnu temu