TRAMP: Pobedio sam, osvojio sam 71 milion glasova! LOŠE STVARI SU SE RADILE!

Obavezno pročitajte

Nakon što je demokrata Džo Bajden, od strane televizije Si-En-En, proglašen pobednikom na ovogodišnjih predsedničkih izbora u Sjedinjenim Državama, njegov rival i aktuelni predsednik Donald Tramp oglasio se na Tviteru iz Bele kuće u koju se vratio predveče nakon duge partije golfa.

“Posmatračima nije dozvoljen ulaz u sobe za brojanje glasova. Pobedio sam na izborima, osvojio sam 71.000.000 legalnih glasova. Loše stvari su se radile, koje naši posmatrači nisu smeli da vide. To se nikada ranije nije dogodilo. Milioni glasačkih listića poslati su poštom ljudima koji to nikada nisu tražili!”, napisao je velikim slovima Tramp na Tviteru.

Podsećamo, danas je prvo Tramp najavio obraćanje tima advokata javnosti koji su izneli konkretne dokaze krađe, da bi samo nekoliko minuta pre tog obraćanja televizijska kuća Si-En-En objavila da je Džo Bajden pobednik izbora, a sledećih minuta dok je trajalo uživo obraćanje advokata Republikanaca o krađi izbora, brojni predsednici i premijer bliski Sorošu i globalistima su se utrkivali u čestitanju Džo Bajdenu. Nakon toga se i sam Džo Bajden kratko obratio javnosti.

tramp,

Iako SAD važi za „bastion demokratije“, podsećamo da ni u zemljama trećeg sveta privatne televizije nemaju legitimitet da umesto Izbrone komisije proglašavju pobednika na izborima, a naročito ako postoje zvanične prijave sa dokazima o brojnim neregularnosti od strane drugog kandidata koje će da rešava Vrhovni sud SAD.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu