TRAMP: Ja sam kandidat koji može da spreči svetski rat i spasi SAD od demokrata, fanatika i glupaka

Obavezno pročitajte

Bivši američki predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini predsednički kandidat za izbore 2024. koji može da obeća da će sprečiti treći svetski rat, sposoban da spase SAD od demokrata „koji su za rat“ i od „fanatika i glupaka“ Republikanske partije.

Na velikom godišnjem skupu konzervativaca u Vašingtonu, Tramp je rekao je da su Amerikanci usred „epske borbe da spasu zemlju od ljudi koji je mrze“.

- Advertisement -

Donald Tramp, koji je kandidaturu formalizovao u novembru, govorio je skoro sat i 40 minuta, ne štedeći nikoga, uključujući i sopstveni tabor.

„Imali smo Republikansku stranku koju su vodili monstrumi, neokonzervativci, globalisti, fanatici koji se zalažu za otvaranje granica i glupaci“, rekao je Tramp.

On je dodao da su američki birači umorni od „dvopartijskih političkih dinastija, trulih ličnih interesa, političara zaljubljenih Kinu“ i pristalica „beskrajnih ratova u inostranstvu“.

„Imaćemo treći svetski rat ako se uskoro nešto ne dogodi“, upozorio je Tramp, koji je otvoreno govorio protiv američke pomoći Ukrajini.

„Ja sam jedini kandidat koji može da da ovo obećanje: sprečiću treći svetski rat“, rekao je bivši predsednik koga je na izborima 2020. porazio demokratski predsednik Džozef Bajden.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu