TRAGOVI VIDLJIVI NA KOŽI: Đorđe David progovorio o posledicama

Obavezno pročitajte

Poslednjih nedelja veliku pažnju javnosti privukao je život popularnog rokera, i jednog od žirija Zvezda Granda, Đorđa Davida tokom borbe sa korona virusom.  

Kada je ustanovljeno da član žirija „Zvezda Granda“ pozitivan na koronavirus, on je istog momenta i hospitalizovan, a nakon šesnaest dana provedenih na Institutu za plumologiju, popularni roker pušten je iz bolnice. 

- Advertisement -

O je za dnevne novine „Informer“ otkrio da se i dalje bori sa posledicama ove opake bolesti, koja je odnela mnoge živote: 

– Sada sam apsolutno bez ikakvih simptoma. Sluzokoža je ta koja treba da se obnovi. Preporučili su mi dosta toplih napitaka i što više čajeva. Lekovi su užasno jaki. Danas je počela da me svrbi koža. Počeli su da mi izlaze mali ekcemi. Pitao sam doktorku, a ona mi je rekla da je to česta pojava kod nas „nežnih“. Ovo je škola koju sam najskuplje platio u svom životu – rekao je Đorđe David sa knedlom u grlu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILOŠ VUČEVIĆ: Do 14 sati završićemo raspoređivanje jedinica, nadamo se političkom rešenju

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da će se do 14 časova završiti potpuno raspoređivanje formacija jedinica, u skladu...

Još priča na sličnu temu