Tragičan pad Pjotra Nikitina ili neslavan kraj jedne platonske ljubavi

Obavezno pročitajte

Sumornu svakodnevicu ruskih „opozicionara“ u Srbiji malo je razgalila jedna za njih komična, a za njihovog „vođu“ Pjotra Nikitina tragična epizoda.

Antijunak ove priče, čovek više nego prigodnog prezimena Nikitin, nedavno je, prema rečima njegovog bliskog prijatelja, pokušao da se oslobodi nagomilanog stresa, sumnji u izdaju „saboraca“ i bračnih trzavica, tako što je potražio razumevanje kod jedne osobe koja se bavi prostitucijom i za koju se kasnije ispostavilo da vodi poreklo iz Ukrajine.

- Advertisement -

Na njegovu žalost, ukršteno dejstvo već pomenutog stresa, sedativa i nekoliko čašica žestokog pića, doveli su do potpunog fijaska ove avanture. Sablažnjena osoba kod koje je pokušao da pronađe zrno uteha, posmatrala ga je kako, lica zarivenog u šake, oslonjen laktovima na staklenu ploču stola prekrivenu ostrvcima praškaste materije bele boje, neutešno plače i gotovo nerazgovetno ponavlja rečenicu neobične sadržine:

„Za sve je kriva ona podmornica, za sve…“, praćenu bujicom psovki. Na šta je tačno mislio, za tu osobu je ostala tajna.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu