TORTURA: SNS gazda tuče radnike na poslu!

Obavezno pročitajte

Regionalna informativna agencija JUGpress došla je do saznanja da je u proizvodnom pogonu firme “Braća Apostolović” u selu Palikuća, došlo do incidenta. Naime, prema rečima porodice Vlade Đokića, radnika u ovom preduzeću, njega je fizički napao jedan od vlasnika firme, Boban Apostolović.

Kako piše „Jugpress“, prema rečima porodice Vlade Đokića, radnika u ovom preduzeću, njega je fizički napao jedan od vlasnika firme, Boban Apostolović. Đokići tvrde da ovo nije prvi put da je Boban Apostolović nasilan prema radnicima, te da je njihovog sina pre dve godine hvatao za vrat, da je udario i soabraćajca i da o svemu tome postoje prijave u Policijskoj upravi Leskovac.

Na pitanja koja su poslata Bobanu Apostoloviću, nije dobijen odgovor, odnosno njegov advokat je rekao da ne žele da daju bilo kakve izjave JUGpress-u povodom incidenta. Da li leskovački radnici dobijaju i batine na poslu od vlasnika firme u kojoj rade?

- Advertisement -

Pomenuti Apostolović je prijavljen policiji da je tukao radnika i jurio ga letvom u toku radnog vremena, a kako nam je rekao advokat, čeka se „da policija uradi svoj posao“. To je stiglo kao odgovor na mejl da je potrebna i njegova izjava da bi se čule obe strane. U policiji je rečeno da su izjave uzete od Apostolovića i od Vlade Đokića koji ga optužuje da ga je tukao, i potvrdili da se incident zaista dogodio.

Precizan odgovor na pitanje kakav se incident desio u proizvodnom pogonu firme „Braća Apostolović“ u selu Palikuća trebalo bi da daju policija i tužilaštvo. Tako bar kaže zakon, i po onome što je odgovorio advokat Apostolović, i strana za koju se sumnja da je izvršila nasilje.

– A mi ne želimo da verujemo da “ništa od toga neće biti jer su mnogo moćni, potplatiće koga treba, a štiti ih i SNS“, kako tvrde skoro svi sa kojima su novinari JUGpress-a razgovarali o ovom slučaju.

Više osoba sa terena tvrdi i da su vlasnici ove firme „sigurni skupljači glasova za SNS na izborima“, kao i da gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović promoviše njihov restoran od kad je otvoren, a da postoji i „preporuka“ da javna preduzeća baš tamo organizuju ručkove i proslave.

Inače, vrlo simptomatično je da je mladić Vlada Đokić, koji je prijavio gazdu za nasilje, dva puta vraćan iz policije kada je otišao u zakazani termin da da izjavu jer „inspektorka nije tu“. Više nego interesantan sled događaja. Iz Osnovnog tužilaštva je prosleđeno sledeće saopštenje:

– Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, od strane PU Leskovac dostavljeni su spisi predmeta povodom prijave A.B. iz Palikuće i V.Đ. iz Kukulovca, događaja koji se odigrao dana 18. 10. 2021.godine u krugu preduzeća 4M u Palikući. Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu, će nakon prikupljanja svih potrebnih podataka, doneti odgovarajuću odluku.

SourceJugpres

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu