Tomanović: Zbog novih pretnji Milenković traži fizičko obezbeđenje

Obavezno pročitajte

Advokatska kancelarija Tomanović je sopštila da je posle smene Slobodana Milenkovića pojačan nivo ugroženosti njegovog života.

„Nakon prijema informacije iz profesionalnog i kredibilnog izvora Milenković traži od nadležnih da mu hitno dodele fizičku zaštitu. Milenković će, između ostalog, obavestiti nadležne o imenima šefova jednog narko klana koji su prihvatili relizaciju likvidacije Milenkovića, kao i o imenima potencijalnih realizatora. Dostaviće i fotografije lica, za koje se sumnja da pripada državnim strukturama dok snima pojedine objekte koji su ocenjeni kao pogodni za zlo koje mu spremaju. Milenković će obavestiti nadležne i o lokacijama na kojima je uočena intenzivnija pratnja i snimanje uz uverenje da je isti je plan namenjen i Mitiću“, stoji u saopštenju.

- Advertisement -

Kako se navodi, Milenković i Mitić se neće obeshrabriti, jer su se „opredelili za pravnu kulturu i zakon a ne za političke, državne i finansijske moćnike i njihovu kulturu nasilja i kult manipulacija“.

„Svojim postupanjem šalju jasnu poruku da zakletva koju su dali građanima Srbije nije samo forma, te da još uvek ima smisla biti pošten, profesionalan i hrabar“, zaključuje se u saopštenju.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu