3.7 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

TOMA MONA TERORIŠE LJUDE: Gasi telefon, Drobnjak! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar saobraćaja, građevine i infrastrukture Tomislav Momirović uživeo se u ulogu koja mu je dodeljena od šefa Aleksandra Vučića, do te mere da je počeo i da liči na svog šefa. Barem tako izgleda u čitanju bukvice podređenima, uključujući i direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka, kojeg i sam Vučić redovno voli da „maltretira“.

Tomislavu Momiroviću je zasmetalo to što radovi kod tunela Lipak, na obilaznici oko Beograda ne idu predviđenim tokom.

Otkazao sam tri sastanka zbog vas. Ko je vama dao pravo da pomerate rokove? Pričali smo 15. aprila poslednji put kad smo se videli. To mislim i na vas i na Kineze. Je l’ tako? Direktore, priđite malo bliže. Jesmo li tako pričali? Gde je Jocić? Jesmo li pričali da 15. aprila moraju da budu završeni svi radovi – ljutitim tonom govorio je Momirović, da bi u tim momentima Drobnjaku zazvonio mobilni telefon.

- Advertisement -

Ugasite telefon, molim vas – uzviknuo je Toma Mona i nastavio:

Ko je pomerio rok? Ljudi, nemojte da dajete sebi za pravo da vi rastežete rokove. Niste vi državni vrh, niste vi ugovorili ove poslove! Vi ste ovde da radite, dobro ste plaćeni! Molim vas, do 15. aprila! Direktore, nemojte da me razočaravate – ponovo se Momirović obratio Drobnjaku.

Imao je i od koga da nauči…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti