TOMA MONA PSUJE KAO KOČIJAŠ: Napada i vređa radnike i direktora

Obavezno pročitajte

Snimak ljutitog ministra građevine, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića kako drži lekcije direktoru „Puteva Srbije“ Zoranu Drobnjaku i putarima izazvao je smehotres i lavinu komentara na internetu. Međutim, to nije sve… U emisiji „Pregled dana“ na Newsmax Adria prikazan je i nastavak kada Mona misli da su ugašene kamere. Na tom snimku, koji je volšebno nastao, možemo videti Momirovića u elementu kako psuje i moli da ga „ne prodaju“, a potom i kako se smeje uz tapšanje po ramenu sa Drobnjakom.

– Isti film, amaterski snimak. Obični ljudi snimali kopiju običnog čoveka kad je mislio da su ugašene kamere – navela je voditeljka Jelena obućina, a onda je šou mogao da počne.

– Hoću da se ovo sve završi, je**te, nemamo više vremena je**te, pa vi ste ovde došli kao Mesi je**te i Kristijano Ronaldo, daj završite to. Imate problem na tunelu? Pa nemoj da me zaj****aš bre, hoćeš ja da ti menjam sijalice. Stavite je**ne sijalice, pa nije to neka filozofija je**te. Nije ovo železnica, ne pravimo mi avione, je**te – govorio je Momirović, a potom nastavio:

- Advertisement -

– Hajde molim vas da to završimo, to mi je prvi penal, nemojte tu da me prodate. Ti si mi najsumnjiviji. Ako me zaj***te… – rekao je Momirović, da bi se potom uzajamno potapšao po ramenu sa Drobnjakom.

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu