21.6 C
Belgrade
nedelja, 1 avgusta, 2021

TOMA MONA PLJUNUO NA ŽRTVE NATO AGRESIJE: Slika se sa Šrederom, uvlači se Vučiću u dupe, lupa gluposti, bruka srpski narod!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i kompanije „Štadler Bušnang AG“ koja je zainteresovana za nove projekte u Srbiji, kao i otvaranje fabrike transformatora u našoj zemlji potpisan je juče u Beogradu. Memorandum je u ime Vlade Srbije potpisao Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koji nije krio ushićenje što je imao priliku da se slika sa čovekom koji je učestvovao u razaranju Srbije 1999. godine, Gerhardom Šrederom.

– Gospodine Šreder, kako je biti lider velike države kao što je Nemačka? Siguran sam lakše nego biti ministar u Vučićevoj vladi – napisao je na Tviteru uzbuđeni Momirović, pokazujući visok nivo servilnosti i poniznosti prema čoveku koji je lični prijatelj Aleksandra Vučića.

Šreder je prisustvovao potpisivanju Memoranduma kao prijatelj Petera Špulera, vlasnika kompanije Štadler.

- Advertisement -

Nakon oficijalnog dela, priređena je svečana večera u prostorijama Geozavoda.

Međutim, pre nekoliko dana Momirović je na Tviteru napisao.

– Juče smo odali počast poginulim borcima sa Košara koji su odbranili našu nezavisnost sami sa svojim narodom iza sebe. Samo je 22 godine prošlo od tada i sada se predsednik Srbije Aleksandar Vučić samo sa svojim narodom iza sebe bori u Briselu za našu nezavisnost i našu budućnost. 

- Advertisement -

Dakle, u razmaku od samo nekoliko dana, Momirović prvo odaje počast herojima Košara, a potom se slika sa čovekom koji je slao bombe na te iste heroje sa Košara.Bombardovanje, statistikaBombardovanje, statistika

Ovim je Momirović, ne samo što je pljunuo na žrtve agresije NATO i pokazao da ga ne interesuju, pokazao da ga interesuje samo dodatni poeni u očima svog političkog oca, Aleksandra Vučića.

Potez Momirovića naišao je na široku osudu komentatora na društvenim mrežama koji su ga podsetili na neke činjenice.

– Šreder je prvi nemački kancelar posle Adolfa Hitlera koji je poslao nemačku vojsku u inostrani rat, u sklopu napada NATO na Jugoslaviju 1999. godine. Ovu odluku je opravdao na sledeći način: „Na genocid u Jugoslaviji Nemačka mora da stane iza etničkih Albanaca, žrtava ubijanja“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti