6.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

TO JE PRAVA SVINJARIJA! Okršaj dr Predraga Kona i Ivana Ivanovića

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kon i Ivanović u sukobu

Ivan Ivanović, koji vodi moju omiljenu emisiju, smatra da je trebalo da u vreme zdravstvenog odmora zabranim održavanje skupova i izbora. Hvala mu što misli da imam toliku moć. S druge strane, tokom čitavog korona perioda do sada, vrlo se korektno ponašao po pitanju zaštite u svojoj emisiji. Ne bi trebalo da me ostrašćeno napada, jer je to prava svinjarija“, napisao je epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon nakon što je Ivanović u emisiji rekao da je struka trebalo da zabrani skupove i izbore ukoliko im je zaista stalo do zdravlja građana, a ne da im mesecima govore o fizičkoj distanci, a svi celokupan lekarski Krizni štab je glasao.

– Nisam glasao iz principa jer se bavim ovim poslom. Samo me interesuje, pošto sam objavu postavio nakon što sam još od 12. juna pismeno upozoravao tamo gde je trebalo, da li zaista misli da je rešenje da svi pomremo i po čemu se sa takvom izjavom razlikuje od svih onih koji ignorišu postojanje ove epidemije – napisao je Kon na Fejsbuku, kao odgovor na humor i sarkazam Ivana Ivanovića u emisiji „Četiri i po muškarca“.

- Advertisement -

Ivanović je sa svojim gostima komentarisao porast broja obolelih, kao i činjenicu da je „večiti derbi“ odigran pred više hiljada ljudi i da su održani izbori, a da će već od sutra struka da uvodi mere i kako bi se „smejurija od izbora“ što pre zaboravila, kao i sve što sledi sa pregovorima o Kosovu.

– Očekujem da će dobri doktor Kon, kome nije poznato da li je bilo slučajeva korone sa derbija, da preporuči sve moguće zabrane ovog sveta, samo će da dozvoli fudbalske utakmice koje nam očigledno ništa ne smetaju. Ja lično očekujem da će od sutra krenuti korona ludilo koje će služiti tome da zaboravite ovu smejuriju od izbora i da ne primetite šta se dešava sa Kosovom narednih sedam dana. Mislim da bi bilo najbolje da čuvena struka, vas troje, četvoro koji ste jahali TV ekrane mesecima i pričali nam bajke, a svi ste glasali i ništa niste rekli protiv masovnih okupljanja, da sada ćutite i da prestanete više da za*ebavate više ovaj narod – rekao je Ivanović.

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti