16.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

TERORISTIČKI NAPADI U AUSTRIJI: Deportacija migranata u Srbiju?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Teroristički napad besni prestonicom Austrije!

Austrijski mediji prenose da je u toku napad na sinagogu i građane jevrejske nacionalnosti, a prava slika o terorističkom napadu se skriva od očiju javnosti. Međutim, istina je, da je Beč blokiran, da se građani uz pratnju policije udaljavaju sa radnih mesta i prate do domova, a da rafalne paljbe odjekuju širom prestonice Austrije.

Naša sugrađanka koja je na privremenom radu u Beču u centru terorističkog napada

- Advertisement -

– Bila sam na poslu, kada je policija upala u firmu i otpratila nas ka kućama. Moja firma je udaljena 200 metara od sinagoge, bilo je grozno i pucalo se sa svih strana- priča, Srpkinja iz Beča, koja se zatekla na licu mesta.

Kako kaže nije tačno da je bio samo jedan napadač, ali i da je pucnjava samo oko sinagoge.

-Mediji ovde prikrivaju istinu, nisu meta Jevreji već svi građani, to je priča koja služi da ne unese paniku građanima i da ne budi versku i nacionalnu netrepeljivost, jer se animozitet prama Jevrejima može opravdati sukobima na Bliskom Istoku. Takođe, da se ne lažemo Hitler je u Austriji i rođen- objašnjava ova Srpkinja, koja želi da ostane anonimna zarad lične sigurnosti i straha od deportacije.

Teroristički napad: Da li je ovo samo početak, uvod u rat?

- Advertisement -

Podsećamo, da je Austrija potpisala sporazum sa Srbijom, da će svi migranti koji ne ispune uslove za sticanje drževljanstva biti deportovani odakle su i pristigli, a prva zemlja izvan teritorije EU, na migrantskoj trasi je Srbija.

Teroristički napad: na twiteru džihadisti pozivaju na sveopšti rat

alt="teroristički napad"
- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti