TEPIĆEVA SE UĆUTALA, KUPIO JE VUČIĆ? Opozicija neće skandale, već da radi svoj posao

Obavezno pročitajte

Šta je problem u tome da SSP obrazloži tri minuta kako da se vrate protivustavno otete penzije, da govorimo o zakonu o radu koji bi zaštitio radnike, ali i dao sigurnost poslodavcima? Šta je problem da tri minuta obrazložimo građanima Srbije naš predlog Zakona da se ekstra oporezuju ekstra profiteri koji su ostvarili enormnu dobit u vreme svetske i energetske krize poput NIS-a i da tim sredstvima obezbedimo veće plate za lekare, nastavnike, medicinske sestre – rekla je Marinika Tepić protestujući zbog zakazivanja još jedne sednice Skupštine po hitnom postupku.

Tepić je rekla da opozicija ne traži nikakve skandale u Skupštini, već ono za šta su birani od strane građana, da rade svoj posao.

Ovo je naše radno mesto i naš posao je da budemo i zakonopisci. Svaki narodni poslanik ima u nadležnosti da predlaže zakone i zato imamo problem sa hitnim zasedanjem sednica, istakla je Tepić.

Danas smo predložili predsedniku Skupštine da se novinarima, koji nisu novinari RTS-a, omogući da budu u plenumskoj sali i da sa balkona direktno izveštavaju o radu Narodne skupštine. Od predsednika Skupštine smo dobili odgovor da mu se nikada nijedan novinar nije obratio sa zahtevom da prati zasedanja sa balkona, pa ako to zavisi samo od molbe novinara, pozivam novinare da upute zvaničan dopis predsedniku Skupštine za prisustvo u plenumskoj sali – zaključila je Tepić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta...

Još priča na sličnu temu