22.9 C
Belgrade
nedelja, 3 jula, 2022

TALAS POBUNE SE ŠIRI: Svet protestuje, u Rumuniji sukobi s policijom! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok Srbi sede u kućama i „uživaju“ u policijskom času dugom 84 sata, dok nemaju mogućnost da na Vaskrs idu u crkvu, širom sveta narod se podiže na ustanak protiv „korona farse“ i restrikcija koje prete da unište svetsku ekonomiju.

Nakon što je državni vrh Rumunije na čelu sa predsednikom Klausom Johanisom ove nedelje najavio još 30 dana vanrednog stanja, građanima je doslovno pao mrak na oči.

- Advertisement -

Rumuni su bili disciplinovani i slušali su sve instrukcije prateći preporučene mere usled epidemije koronavirusa, sve u nadi da će sredinom aprila makar doći do nekog ublažavanja.

U Rumuniji je do sada od koronavirusa 421 osoba preminula. Za nadu su imali razloga – u poslednjih 24 časa otkriveno je 351 novoobolelih (ukupno ih je od početka epidemije 8.418), dok je 10 osoba preminulo. Kako zaravnjenje uveliko postoji, očekivalo da se vanredno stanje ne produžava, ali to se nije dogodilo.

Zbog toga su pojedini Rumuni iskalili bes protiv policije na ulici i ko zna kog po redu policijskog časa.

- Advertisement -

Takođe, protesti u američkoj državi Mičigen, koje je podržao i Donald Tramp, proširili su se po celoj Americi. Hiljade ljudi traži da se prekine sa karantinima i restrikcijama i da se spasi svetska ekonomija.

Protesta je bilo i u Berlinu, gde su takođe zabeleženi sukobi s policijom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. Prvo je pocelo u Brazilu. Ali je javeci problem uhvariri ove sto su izazvali ovo. To jest rasirili zarazu po svetu. Nadam se da je Tramp istinski borac protiv Cabala. Ako nije. Onda smo nadrljali svi.

  2. Nema nikakve korone. Nemojte budaliti bez potrebe. Sve ovo je prevara. Vlada obican sezonski grip i nista drugo i vise. Dakle, slabiji tip gripa koji je preimenovan u korona virus. Policiju treba lemati a ne vikati koje-kakve parole kao sto rade na protestima. Nemojte biti picke ljudi, nego lemajte ih.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: