14.8 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

TAJNI SNIMAK VUČIČA I BAJDENA: Tramp ih zatvara!?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić, Bajden i tajni snimak?

Bivši narodni poslanik Srđan Nogo najavio je da će se u javnosti uskoro pojaviti tajni audio snimak razgovora Aleksandra Vučića i Džoa Bajdena, na kojem bi mogli da se čuju kompromitujući dokazi protiv ove dvojice globalističkih političara.

– Razgovori Bajdena i Vučića će pokazati da je ovaj naš najveći poltron i izdajnik. Taman da snimak u Beloj kući pogledaju Ričard Grenel, Robert Korbejn i da ga sa Trampom odmah zatvore – napisao je Nogo na Tviteru.

- Advertisement -


Sredinom avgusta ove godine na Jutjubu se pojavio kanal „Temida“ koji objavljuje telefonske razgovore Petra Porošenka, predsednika Ukrajine sa Džo Bajdenom, potpredsednikom SAD.

Svi razgovori prevedeni su na srpski jezik, a vođeni su 2015. i 2016. godine na razne teme, od nacionalizacije „Privatbanke“, preko planova o diverzantskim akcijama i sabotažama na teritoriji Rusije između Porošenka i Bajdena, ali i o saradnji Ukrajine i Rusije između Porošenka i Putina…

Međutim, ono što je za nas u Srbiji najinteresantnije jesu najave na pomenutom kanalu da će uskoro objaviti telefonske razgovore između Bajdena i Tačija, Haradinaja i Veseljija, koje će se sigurno ticati Kosova i Metohije, a naročito razgovor Bajdena i Vučića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti