OTKRIVENA STRAŠNA TAJNA VUČIĆEVE MAJKE: Zabranjeno u svim medijima

Obavezno pročitajte

Kako Slavija Info saznaje od dobro obaveštenih izvora, majka premijera Aleksandra Vučića bila je zaposlena u ambasadi SAD u Beogradu, međutim, naš predsednik i bivši radikal ovaj podatak krije od javnosti.

Kako tvrdi izvor Teleprompter.rs, majka Aleksandra Vučića, Angelina, jedno vreme je bila zaposlena u ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, podatak sa kojim se Aleksandar Vučić kao mlad hvalio, a danas krije.

-Sa dotičnim sam bio u vojsci. Čak se i tada ponašao nadmeno i iznad svih. Majka mu je radila u američkoj ambasadi. To znam pouzdano jer je stalno mleo o tome. Oca nije ni spominjao nikad, a u posete i na zakletvu je dolazila majka sama. Inače je dve leve imao i stalno kukao zbog devojke, otkriva naš izvor.
Zašto se krije ovaj podatak?

- Advertisement -

Ovaj podatak je indirektno i nehotično potvrdio i sam Aleksandar Vučić kada je u emisiji “Oko magazin” na RTS-u, govoreći o smanjenju penzija, izjavio da će njegovi roditelji biti najviše pogođeni smanjenjem penzija jer imaju “jedne od najvećih” – majka 80.000 dinara, a otac 90.000 dinara.

Javnost zna da je Angelina Vučić nekada radila kao novinar na RTS-u, međutim, koji novinar javnog servisa iz devedesetih godina ima penziju od 80.000 dinara? Znamo da je Vučićev otac Anđelko radio u Zavodu za izradu kovanog novca i novčanica i sasvim je logično da on ima penziju od 90.000 dinara, ali tolika penzija za jednu novinarku devedesetih nije logična.

Izvor koji je tražio da ostane anoniman dodaje da je sa Vučićem služio vojsku 1991. godine u Svilajncu.

-Na obuci smo bili zajedno, a posle smo se sretali po Beogradu. Ja sam posle bio u Kući cveća oko mesec dana i na Dvoru do kraja, u vreme dok je Panić bio premijer, dodaje naš izvor.

Tadašnji okoreli radikal, pa mu još majka radila u američkoj ambasadi.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KLEMEN GROŠELJ: Nasilje na Kosovu baš kad se priča o širenju EU, možda je odgovoran neko spolja

Poslanik Evropskog parlamenta Klemen Grošelj ocenio je da nije isključeno da je neki spoljni element ili neki element koji...

Još priča na sličnu temu