TADIĆ TERA MARIĆA DA SE IZVINI STUDENTIMA, ĆUTA GA DAN PRE ISPROZIVAO: Krenulo uništavanje Hepi TV u živom programu (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Kandidat za poslanika koalicije Ajmo Ljudi Boris Tadić jutros je na TV Happy, „naterao“ voditelje tog programa Milomira Marića i Aleksandru Brčić na izvinjenje studentima zbog uvrede.

Oni su ranije izneli uvrede da su studenti za hiljadu dinara spremni da izađu na protest i urade šta god se od njih traži.

Tu uvredu je juče u jutarnjem programu izrekla Brčić, koja se danas, na Tadićevo insistiranje izvinila onima koje je uvredila.Na konstataciju bivšeg predsednika da su „Strašno uvredili studente“, Marić se prvi izvinio, a potom je isto učinila i Brčić, nakon što je to izvinjenje Tadić tražio od oboje. „Ne „izvinio“, „izvinili“. Ajde sad još jednom reci, uputi izvinjenje studentima“, insistirao je Tadić. 

Na te njegove reči Marić se ponovo izvinio, a odmah zatim i Brčić koja je navela da nije mislila na sve studente, već samo na pojedince.

Vučićeva velika propaganda laži nalazi se u sve većim problemima.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu