BOŠKO OBRADOVIĆ: Svi kao jedan za pobedu opozicije u Crnoj Gori

Obavezno pročitajte

Crnoj gori podrška

Parlamentarni izbori koji čekaju Crnu Goru 30. avgusta predstavljaju veliku šansu i nadu da će konačno doći do političkih promena u ovoj nama bratskoj i prijateljskoj zemlji.

Zahvaljujući kriminalnom i antisrpskom režimu Mila Đukanovića odnosi između Srbije i Crne Gore nikada nisu bili na gorem nivou. Đukanovićev režim učinio je maksimalno sve što je mogao protiv Srba i Srbije, od proganjanja srpskog jezika i pisma, diskriminacije pri zapošljavanju, preko odvajanja iz zajedničke države do priznanja lažne države Kosovo. Još više je pomenuta vlast uradila na štetu same Crne Gore i njenih građana, od uvođenja sankcija Rusiji do ulaska u NATO, a da to nikada nije bila tema narodnog izjašnjavanja u Crnoj Gori.

- Advertisement -

Nastupajući izbori su zato jedan veliki i pravi referendum o svim ovim temama koje vlast do sada nije stavljala na narodno izjašnjavanje. Posebno je to trenutak kada će građani Crne Gore reći šta misle o vlasti koja se drznula da otima svetinje srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori, donoseći skandalozni Zakon o slobodi veroispovesti.

Veličanstvene litije pod nazivom „Ne damo svetinje“ koje traju mesecima u Crnoj Gori najveći su mirni i nenasilni protesti u Evropi i jedan od najvećih hrišćanskih događaja u čitavom svetu ove godine. To je i najbolji slogan opozicije za ove izbore i ne odnosi se samo na svetinje SPC već i na sve druge vrednosti Crne Gore koje su ugrožene pod vlašću DPS-a i Mila Đukanovića.

Zato pozivam sve građane Crne Gore da na izborima 30. avgusta podrže opoziciju i političke promene jer je krajnje vreme za odlazak Mila Đukanovića sa vlasti. Neka toga izbornog dana bude održana najveća litija do sada – litija demokratije, poštovanja ljudskih prava i sloboda, odbrane svetinja, časti i dostojanstva Crne Gore, pobednička litija koja će doneti političke promene i smenu vlasti posle 30 godina.

Pozivam i sve građane Srbije, kao i Srbe iz regiona i dijaspore da pomognu opoziciji u Crnoj Gori u ovom sudbonosnom času. Želim svaki uspeh i pobedu na izborima svim kolegama iz opozicije u Crnoj Gori! Nema nam druge! Do pobede!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Pobeđen medijski mrak na RTS (VIDEO)

U Dnevniku 2 RTS-a je bio odličan prilog. Odlični kadrovi, "Vostani Serbije" u pozadini, kao i pominjanje potpisa 1.000...

Još priča na sličnu temu