SVETLANA BOJKOVIĆ UZ NAROD: Nema odustajanja, borićemo se do kraja!

Obavezno pročitajte

Naša proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković danas se pojavila na protestu ispred Vlade Srbije, gde je podržala pobunu naroda, ali i istakla da se okupljanja naroda na ulicama moraju nastaviti jer su, kako je navela, „u pitanju naš opstanak i naše zdravlje“.

– U pesmi o Boljem životu ima još jedan stih koji se često preskoči – „jer život traži bolje ljude“, to je važno. „Hoću da ga zgrabim pa kako bude, ali ja nisam taj soj jer život traži bolje ljude…“ Naši protesti moraju da se nastave – rekla je Ceca Bojković, koja je tako još jednom stala uz narod.

Kako je navela, borba za opstanak ne sme da stane.

- Advertisement -

– Nema stajanja, u pitanju je naš opstanak, naš život, naše zdravlje – voda, vazduh i zemlja i to se ne sme dirati. Prema tome, marš Rio Tinto, marš svi rudnici koji devastiraju našu prirodnu sredinu i naravno ljude. Idemo dalje – poručila je Svetlana Ceca Bojković.Protest ispred Vlade Srbije FOTO: Direktno.rsProtest ispred Vlade Srbije FOTO: Direktno.rs

Svetlana Ceca Bojković je govorila i o skandaloznim napadima na Gorana Markovića, a posebno se osvrnula na onaj koji je došao od ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darije Kisić Tepavčević.

– To je bedno, muka mi je o tome i da govorim. Kad se sve ovo završi svi će znati ko je Goran, a šta će znati o toj osobi – pitala se naša glumica.

Da podsetimo, danas su građani izašli na ulice, pobunili su se u mnogim gradovima, a jedinstvena poruka je bila: Stop Rio Tintu i rudnicima litijuma u Srbiji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova: Pritvorenima u današnjem incidentu zadržavanje od 48 sati

Specijalno tužilaštvo Kosova je saopštilo da je tokom današnje akcije Policije Kosova privedeno šest lica koja su učestvovala u...

Još priča na sličnu temu