21.4 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022

SVE JE LUĐI: Vučić hoće da prekroji istoriju, nije bilo genocida nad Srbima u Jasenovcu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić bezuspešno pokušava da prekroji istoriju kada kaže da u Jasenovcu nije bilo genocida nad Srbima. On je kao lažni evropejac pokušao da zloupotrebi mrtve jasenovačke mučenike da bi sebe prikazao kao pomiritelja. Isto tako je je juče kao pravi radikal pokušavao da zloupotrebi žive Srbe kako bi prekrajao granice država nastalih raspadom bivše Jugoslavije.

Vučićev najnoviji javno izrečen stav o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj samo pokazuje pravi karakter osobe kojoj zarad opstanka na vlasti ništa nije sveto i uzvišeno.

Od Aleksandra Vučića kome se briga za bilo koji nacionalni interes Srbije završava u sopstvenom džepu i novčaniku, apsolutno ne iznenađuje rečenica da on misli da se u Jasenovcu nije dogodio genocid. Od čoveka koji je Gazimestan menjao za stan od dva ara, a portu Visokih Dečana pretvorio u parking za NATO tenkove, ne čudi bilo kakva bestidna izjava koja negira i prekraja istoriju stradanja srpskog naroda.Srđan Milivojević FOTO: Privatna arhivaSrđan Milivojević FOTO: Privatna arhiva

- Advertisement -

Sad se vidi koliko je bilo lažno njegovo žaljenje za žrtvama Jasenovca povodom filma „Dara iz Jasenovca“. Bila je to samo još jedna jeftina farsa u režiji čoveka koji je davno izgubio nacionalni kompas. Sa takvim farisejima nema ni očuvanja legitimnih nacionalnih interesa ni pomirenja sa državama u regionu sa kojim su nas svojom politikom posvađali.

Sa Aleksandrom Vučićem na vlasti zagarantovano je samo dalje poniženje Srbije.

Srđan Milivojević

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti