GDE SU, BRE, BANDO LOPOVSKA NAŠE PARE? Zadužili svakog za po 1.700 a daju vam kao pomoć 60 evra?!

1
564

Laži, kradi i obmanjuj napaćeni narod. Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je da će prijava za sve koji žele da prime pomoć od „30 plus 30 evra“ početi 28. aprila i da će trajati do 15. maja. Mali je, gostujući na TV Prva, rekao da oni koji primaju socijalnu pomoć i penzioneri ne moraju da se prijavljuju, a da se prijavljuju svi ostali punoletni građani koji žele tu pomoć. U maju sukcesivno kreće isplata prvih 30e i do kraja maja će biti završena. Drugih 30 evra građani će dobiti u novembru, naveo je ministar finansija.

Mali je rekao da je u planu i pomoć za nezaposlene i da će tu pomoć dobiti svi koji su u četvrtak, kada je usvojena uredba, bili evidentirani na Tržištu rada. Oni će u junu dobiti 60 e.

Dve pune minimalne zarade, oko 500e, dobiće svi samostalni umetnici i dodatnih 500 evra zaposleni u oblasti ugostiteljstva, turizma, turistički vodiči, rent a kar agencije, rekao je Mali.

Kada je reč o pomoći za građane na Kosovu i Metohiji, ministar je rekao da će svi dobiti pomoć od 100 evra, a da će nezaposleni na KiM dobiti 200 evra.

Mali je rekao da građani sa KiM ne moraju da se prijavljuju za pomoć i da će novac dobiti u maju.

Ovo nije prvi put da nam vlast daje naš novac, a da to pretvara u svoju političku kampanju kao da nam oni nešto poklanjaju. Tačnije velika propaganda laži, ludaka i šizofrenika Aleksandra Vučića.

Prošle godine pred izbore, narod je dobijao 100e, mada ako pitate Vučića izbori se, jel, nisu ni dogodili. A sada, opet, gled čuda, baš pred izbore daje po 60e. Bando lopovska, zadužili ste svakog građanina za 1700e, pokrali ste penzije najstarijim građanima koji su gradili ovu zemlju koju ste vi prodali, a sada im dajete na kašiku dva puta po trideset evra. Bez sramote, bez blamiranja.

Ostavite komentar