SVAĐA U STUDIJU: Ljubiša Ristić napadnut od strane voditelja, voditelj mrzi komunjare i Jugoslovene!

Obavezno pročitajte

Gostovanje bivšeg predsednika JUL-a Ljubiše Ristića na JuTjub kanalu Helmkast bilo je neobično burno: u izrazito oštrom sukobu sa voditeljem Miodragom Zarkovićem, oba sagovornika su u više navrata povisivala ton i upućivala jedan drugom primedbe na granici uvrede, a nekad i preko nje.

”Rusi su razbili Jugoslaviju, oni su odgovorni za njeno rušenje i to više nego bilo ko drugi”, nekoliko puta je ponovio Ristić, inače deklarisani Jugosloven. ”To je bio dogovor Nemaca i Rusa, a onda su na to Amerikanci reagovali tako što su se umešali u jugoslovenske ratove i spasili svoje prisustvo u Evropi.”
Zarković je na to uzvratio zahtevom da Ristić kaže iz kojih izvora crpi takve podatke, ali to je samo dodatno usijalo raspravu:

”Nemam ja šta vama da objašnjavam, to su opšte poznate stvari”, uzvraćao je Ristić. ”Vi to ne znate jer niste obavešteni. Neverovatno je s koliko sigurnosti govorite o stvarima o kojima niste obavešteni.”
”Naravno da nisam obavešten o nečemu što se nije dogodilo, to što vi pričate su čiste bajke”, odgovorio je Zarković.

- Advertisement -

Dva sagovornika su žustro ukrštala stavove i o drugim važnim pitanjima iz srpske sadašnjosti, ali i bliže i dalje prošlosti: od Brozove uloge i nasleđa, preko geostrateškog opredeljenja Srbije, pa do kulturne baštine i toga kako se naziva jezik kojim govore.

”Vi i ne smete da pustite ovo što sam izgovorio u emisiji”, rekao je pred kraj Ljubiša Ristić, na šta je Zarković uzvratio: ”Emisija će biti prikazana u netaknutom izdanju, nemam nijedan razlog da je ne pustim”. Koliko se da primetiti, intervju je stvarno i objavljen u celosti i bez intervencija.

Emisija ”RasPravda”, u saradnji kanala Helmkast i portala ”Pravda”, postoji još od 2018. godine.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu