„SURVIVOR JE GROZAN I ODVRATAN RIJALITI“: Vučić o rijaliti programima i filmovima

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obraćanja u Dnevniku na RTS-u, osvrnuo se i na uticaj rijaliti programa na mlade.

„O nasilju govore oni koji su sve vreme nasilje sprovodili. Kada govorimo o rijalitiju, nema problema. Nadležni organi će sve da nadgledaju, ali onda ne možete da kažete da jedna televizija ima a druga nema rijaliti program“, kazao je Vučić, prenosi Danas.

- Advertisement -

Osvrnuo se i na nasilje u skupštini, kazavši da toliko nasilja nije bilo ni u jednom rijalitiju.

Na podsećanje voditeljke da su u pojedine rijalitije uključene i osuđene ubice, Vučić je rekao da to ne smatra dobrim, ali da ne može jedna televizija imati, a druga nemati ovu vrstu programa.

„Mislim da je rijaliti grozan i odvratan. Kao što je grozan i odvratan rijaliti na Novoj S televiziji, Survivor, zato ne možete da kažete ovaj jedan da, a drugi ne“, rekao je predsednik, uz konstataciju da je dobar izbor voditeljke što ne gleda Survivor.

To je uporedio sa pojedinim filmovima, kao što su Munje, Lice s ožiljkom, Vidimo se u čitulji… uz zaključak da bi onda i to trebalo ukinuti, ako već treba i rijaliti programe.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

IRENA VUJOVIĆ POSLALA PORUKU: Ološ hoće da vlada sa ološem!

Član predsedništva Srpske napredne stranke i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pružila je podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, koji...

Još priča na sličnu temu