SUPRUGA UHAPŠENOG POLICAJCA: Plašimo se konačne odluke

Obavezno pročitajte

Supruga uhapšenog bivšeg pripadnika kosovske policije Slađana Trajkovića Suzana izjavila je jutros da njen suprug u 10 časova izlazi pred sudiju i ističe da se cela porodica plaši konačne odluke.

„Plašimo se konačne odluke jer svi znamo kakav će biti ishod. Kadija te tuži, kadija ti sudi”, rekla je Trajković za Tanjug.

Ona je dodala da nema novih informacija o suprugu, te da je od njegovog advokata saznala da se osećao loše i da su mu juče uručeni lekovi.

Trajković je navela da joj je policajac koji radi u policijskoj stanici u južnom delu Mitrovice, kada je išla da se raspita, rekao da se njen suprug nalazi u Prištini i da će mu se suditi za ratne zločine.

Trajković podseća da je njen suprug od 2013. godine radio u kosovskoj policiji i da je prošao bezbednosne provere.

„Ja sam burno reagovala, kakvi ratni zločini?! On je bio pripadnik kosovske policije od 2013. i rađene su provere. Sada kada su skinuli uniforme, sada su svi ratni zločinci”, prokomentarisala je Trajković i istakla da Srbi trpe teror premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

„Nema pravde za Srbe na Kosovu, apelovala sam na međunarodnu zajednicu. Ovde se ne poštuju ljudska prava pogotovo prava Srba”, zaključila je Trajković.

Ona je juče rekla da je njenom suprugu određen pritvor od 48 sati i da je on dijabetičar, a da kod sebe nema potrebne lekove.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu