Sunovrat akademika Miodraga Tabačkog – više od pola veka u ambisu homoseksualizma

Obavezno pročitajte

Javna je tajna da su odlazeći predsednik i uništitelj integriteta SANU Vladimir Kostić i njegov satrap Zoran Knežević oko sebe okupili grupu opskurnih akademika, prevashodno sačinjenu od predstavnika gej lobija i saradnika zapadnih obaveštajnih službi i njihovih regionalnih satelita, uz čiju pomoć nastoje da zadrže sve konce manipulisanja Akademijom i posle izbora za njeno novo rukovodstvo koji će se održati 30. marta.

- Advertisement -

Kao predstavnik obe nedostojne kategorije koje su spomenute, posebno se ističe Miodrag Tabački, koji je zbog svojih slabosti i perverznih poriva uvek bio odličan materijal za ucenjivanje i potkusurivanje. Naime, Tabački je posle više godina skrivanja, svoje homoseksualne sklonosti počeo otvoreno da manifestuje tokom služenja vojnog roka u Zagrebu, zaljubivši se u lokalnog frizera koji je u detinjstvu bio žrtva seksualnog zlostavljanja u jednom od hrvatskih “sjemeništa”. Za ovu “romansu” Tabačkog su vrlo brzo saznali u tadašnjoj hrvatskoj republičkoj tajnoj službi i lako izvršili vrbovanje ovog zbunjenog i strašljivog slabića.


Po povratku iz vojske počeo je uspon Tabačkog u jugoslovenskim umetničkim krugovima, obilato pomagan iz uticajnog gej lobija i hrvatske službe. Kako mu je napredovala karijera, tako mu je i rasla cena kao doušnika, pa ga je u predvečerje raspada SFRJ hrvatska služba velikodušno podelila sa američkom CIA. Da im se investicija isplatila, dovoljno govori podatak da je on, uz podršku Kostića i drugih stranih plaćenika, 2021. godine postao akademik.

Za sve to vreme, nije mogao da obuzdava svoje bolesne nagone, pa je perverzno zadovoljstvo pronalazio u postavljanju baletskih komada Čajkovskog isključivo zbog toga što je i ovaj bio homoseksualac, da bi posle svake premijere organizovao homoseksualne orgije na koje je dolazio kostimiran i našminkan. Zbog izvesnih potpuno poremećenih poriva, u gej krugovima je dobio nadimak “Krcko Oraščić”, a baletani kojima se podavao su se kasnije besramno hvalili ko je i koliko puta “pretabačio Tabačkog”.

Ovo je samo još jedan u nizu, doduše veoma ekstreman i prljav, primer na kakve su grane Akademiju srozali Kostić i njegovi saradnici, napunivši je izopačenim kreaturama bez digniteta i morala. Zato treba otvoreno reći da je kucnuo čas da se tome jednom i zauvek stane na put, i to poštenim i fer izborima na kojima će ih do nogu potući patriotska i u svakom smislu zdrava opcija u SANU.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Građani zbog inflacije počeli da jedu manje

Zvanični statistički podaci jasno ilustruju da je, usled negativnih efekata inflacije, u Srbiji od početka godine nastupio realni pad...

Još priča na sličnu temu