8.8 C
Belgrade
subota, 16 oktobra, 2021

SUKOB VUČIĆA I MERKELOVE: Odbila mu pomoći da sačuva vlast, SPREMA SE PAKLENA ZIMA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da nije sve idilično u ljubavnim osećanjima koje Aleksandar Vučić gaji prema odlazećoj nemačkoj kancelarki, Angeli Merkel, koja slovi za njegovog idola i mentora, svedoči i naslovna strana sutrašnjeg tabloida Informer, koji se nalazi pod direktnom kontrolom naprednjačkog lidera. Naime, Vučić sada optužuje Merkelovu da zajedno sa Hrvatima i Albancima, sprema novu “Oluju” za Srbe sa Kosova.

Kako prenosi udarno glasilo Vučićevog režima, u bazi “Vrelo” kod Vučitrna, navodno je održan sastanak hrvatskih i nemačkih NATO specijalaca sa komandantima albanskih formacija.

Pod dramatičnim i uznemirujućim naslovom da se sprema veliko zlo, Vučić preko svog glasila poručuje da su razmatrani planovi o napadu na Srbe na severu Kosvova, ali da Albanci strahuju od odgovora Beograda.

- Advertisement -

Ovim je mali Alek direktno napao svoju ljubimicu Angelu, o kojoj je sve vreme mandata pričao sa mnoštvom toplih reči, uveravajući srpsku javnost kako je ona iskreni prijatelj srpskog naroda. Čak se usudio da Srbiju proglasi njenim drugim domom, iako je i najvećem laiku jasno da je ona glavni sponzor kosovske nezavisnosti.

Kako se ispostavlja, pošto za par nedelja Merkelova odlazi u istoriju, Vučić je rešio da prekine ljubav i obelodani njene paklene planove prema Srbima. Tako isto se odrekao i Donalda Trampa kada je izgubio izbore, tvrdeći kako nikada nije bio blizak sa njim, dok je za Bajdena tvrdio da su odlični prijatelji.

Kako je poznato da u NATO glavnu reč imaju SAD, ostaje da se vidi kakve reakcije će stići iz Vašingtona na ovo Vučićevo senzacionalističko razotkrivanje zavere njegovih prijatelja.

- Advertisement -

Srpska javnost je sada u šoku, pošto ne može da poveruje da bi srpskom autokrati to mogli da urade njegovi dokazani prijatelji i braća. Kuda ovaj svet ide, jer ako su na tako nešto spremni Vučićevi prijatelji, šta li neprijatelji spremaju?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti