ANALIZA SRPSKOG STRUČNJAKA: Nakon presude Ustavnog suda kreću oružani sukobi i raspad SAD (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Kakva god da bude odluka Ustavnog suda SAD, u korist Trampa ili u korist Bajdena, u Americi će izbiti oružani sukob i neke države će krenuti u secesiju, tvrdi marketnški stručnjak Vuk Rosandić.

On je u intervju za Helm Kast otkrio ulogu Srba u krađi izbora i prepravljanju rezultata putem programa “Dominion” i objasnio da je Trampov pravni tim već objavio dokaze koji vode ka Srbiji, a da su Srbi koji rade za “Dominion” obrisali svoje naloge na društvenim mrežama i pobegli u ilegalu. On je objasnio i druge metode krađe primenjene tokom poslednjih izbora u SAD.

Rosandić je uveren da će Tramp ostati na čelu SAD i da, iako niži sudovi odbacuju njegove tužbe, da će Ustavni sud zapečatiti sudbinu Bajdena. Prema Rosandićevoj proceni Bajdenov tim je na izborima ukrao oko 20 miliona glasova. 

SAD,

On je rekao da ljudi koji podržavaju Trampa su mnogo bolje naoružani od onih koji podržavaju Bajdena, a da Tramo ima podršku vojske i policije.

Zašto on veruje da će Tramp na kraju trijumfovati saznajte u emisiji:

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

ALEKSANDAR VUČIĆ: Možda ćemo morati da uvedemo sankcije Rusiji, bolje je dok ne moramo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u parlamentu da će Beograd možda morati da uvede sankcije Rusiji. Vučić je rekao...

Još priča na sličnu temu