Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Obavezno pročitajte

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića zvanog “Čeda Podmornica” (agent BIA) o borbi za prava “potlačenih Ukrajinaca” konačno je demistifikovano.

- Advertisement -

Kao što se moglo i pretpostaviti, u pozadini su njihovi duboko poremećeni perverzni nagoni, što je potvrđeno i u slučaju ukrajinske državljanke Marije Vihivske. Naime, “Podmornica” je podmuklo uplovila u sudski postupak koji se protiv nje vodi pred Prekršajnim sudom u Beogradu, kako bi se sa Nikitinom zapravo približio njenom partneru, ruskom državljaninu Juriju Kuročkinu, koji je, čim su ga “Podmornica” i Nikitin uočili, u njihovim predatorskim homoseksualnim mozgovima prepoznat kao lak plen.

Iživljavajući se nad njihovom nezavidnom situacijom, Nikitin je “velikodušno” ponudio posao Juriju, a onda je, zajedno sa “Podmornicom”, pod pretnjom da će Vihinsku oterati na robiju ili deportovati, od njega načinio seksualnog roba. Međutim, na tome se nisu zaustavili, nego ga u svojim sadističkim porivima primoravaju da im se odaziva na ime “Jurica Šurica”, aludirajući na gotovo poetičnu podudarnost njegovog prezimena i dodeljene mu ropske uloge.

Toliko o njihovim plemenitim namerama, koje kada se svedu na činjenično stanje, izazivaju mučninu u želucu čak i najprekaljenijih nezavisnih istraživačkih novinara, te se nadamo da će obelodanjivanje i ove velike istine doprineti tome da narodi Srbije, Rusije i Ukrajine konačno uvide o kakvim se monstrumima radi.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu