STRUČNJAK ZA SVETO PISMO: Sve se ostvaruje, ovo su poslednja vremena! Antihrist i JEDNA RELIGIJA!

Obavezno pročitajte

Sveto pismo i sve što se događa u svetu

Novinar i pisac Vanja Elez bio je gost Dejana Petra Zlatanovića u emisiji „Intervju“ na jutjub kanalu Srbin.info-Centar. Ovaj zanimljiv gost je opisao kako se ubrzano ostvaruje proročanstvo o poslednjim vremenima iz svetog pisma.


- Advertisement -

„Sve se u poslednje vreme dešava prebrzo i ide ka određenom cilju. Stvoriće se jedna zajednička svetska religija, ona je testirana već u Bosni kroz savet o tri vere. Sve se, inače, prvo testira u Bosni. To telo će da koordiniše svim religijama na svetu, iako će svako ostati u svojoj veri, zapravo će biti globalna religija.

Slika od 20. oktobra sa zajedničke molitve, gde pripadnici svih religija pale zajedno sveće zbog korone, sve govori. Radikalizacija koja se sada vrši na ulicama Pariza i Beča, uvek je koordinisana od strane službe. Posebno ovo surovo odsecanje glave, koju vlast jedva čeka da može da primeni novi plan. Sve češće se govori da globalna pandemija i globalno nasilje i terorizam može da reši samo globalma vlada. Samo Putin i Trump se za sada tome protive, svako iz svog razloiga, a čak i Kina stoji na strani globalista i zalaže se za globalnu vladu“, kaže Vanja Elez.

Gost Srbin.info se osvrnuo i na čudnu pojavu satelita, koji se poslednjih meseci intenzivno šalju u nebo i mogu se videti golim okom dok putuju.

„Šta znači to njihovo „šaljemo satelite u nebo“, a nikad ne kažu zašto šalju? Kad su javili da su poslali 40 satelita u nebo, postoje sajtovi koji to prate, lično sam na Fruškoj gori gledao taj niz satelita koji izgleda kao voz. A u poslednje vreme ih šalu stalno. Zašto? Uskoro ćemo imati na nebu digitalne predstave, sletanje vanzemaljaca, hologram Hrista i razna čudesa da bi narod poverovao u znamenja na nebu opisana u proročanstvu o poslednjim danima, a ustvari će biti delo Antihrista“.

Elez je komentarisao i šta je Vučićev najveći strah.

pism,

„Vučić mora da isporuči Kosovo koje je obećao, a najviše se plaši Miloševićevih kadrova koji su prodali i Slobodana. To su isti ljudi, ista ekipa, samo su menjali stranke, ali sve vreme vladaju. I domaća politika zavisi od izbora u Americi. U noći izbora će Trump pobedjivati, ali će narednih dana pristizati glasovi poštom za Bajdena i sud će pritiskati, verovatno će biti i neredi, svi pokušaji da se Bajden proglasi pobednikom. Paralelno sa tim očekujem terorističke napade u Španiji, Italiji, gde su masovno izašli protiv korona diktature, da bi se i oni stavili pod konotrolu kao Francuzi. Ali, i naredna dešavanja u Evropi zavise od američkog izbora“, konstatuje Vanja Elez.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu